Stiže nam 14. Ljetna škola filma Šipan

Školski praznici već su počeli, turistička sezona već je u punom jeku a Šipan i ovog ljeta čeka da se u prvim danima kolovoza još jednom pretvori u filmski otok.

Nema sumje tako će i biti, a to nam jamči program radionica i open air kina koji vrijedni voditelji pripremiaju i za ovo ljeto. Radionicu igranog filma za mlađe polaznike ove godine voditi će duo Jura Troje i Noa Nikolić dok će onu isto tako igranog filma za malo starije voditi dobro nam poznati duo Andrea Štaka i Marko Mikšić. I ove godine polaznicima se nudi i radionica fotografije koju će voditi svjetski poznati fotograf Marc Ohrem – Leclef.

Uz napomenu da su mjesta u radionicam popunjena više o samim radionicama uskoro čitajte u meniu “radionice 2017″.

Kao uvod u sve predstavljamo vam  i naš ovogodišnji vizual koji je osmislila i na kojem još intezivno radi Ružica Dodig.

Osim dobrih voditelja i puno kreativne energije na ovom brodiću i ovog ljeta doći će nam pregršt dobrih filmova i popratnih događanja na kojim će u našem otvorenom kinu svatko sigurni smo pronaći ponešto za sebe. Biti će tu aktualnih svjetskih filmskih hitova igranog i animiranog filma, vrlo zanimljivih dokumentaraca, kratkometražnih filmova, književna i glazbena večer ali i niz iznenađenja kako na otvaranju tako i na zatvaranju ali i tokom ostalih večeri. Zato budite obavezno s nama pored starog platnja, a cijeli program uskoro ćete moći vidjeti u rubrici “program 2017”