Radionica fotografije

zulicOvogodišnji voditelj naše fotografske radionice je fotograf svjetskog glasa Dean Zulich. Rođen je u Sarajevu, Bosna i Hercegovina a živi u Los Angelesu, Kalifornija. Diplomirao je na Art Institute u Seattleu u  programu komercijalne fotografije s odličnim uspjehom i Best Portifolio Show Award u 2007.

Veliki uspjeh postigao je  TV show-u „The Shot“ na VH1 – TV -u. Ponosan je što je Art Institutes Hall of Fame Alumni,  Manfrotto ambasador, član tima Gitzo inspirira, mentor u An Elinchrom SAD, te suranik s Formatt Hitech i Datacolor Spyder i Vision.

Samo neki od širokog popisa Deanovih klijenata su: NIKE golf, Hot Wheels, Playboy, ConAgra Foods, USK……..

Svoje radove objavljivao je u Marie Claire, New York Times, Boston Globe, Seattle Magazine, Digital Photo Pro, Mix Magazine, Seattle Times, Los Angeles Fashion Magazine, kao i međunarodnim publikacijama kao što su ReFoto, ProfiFoto, Magazin Gracija, i Azra Magazin.

Kad nije na zadatku, Dean uživa poučavajući u raznim oblicima radionica fotografije. Vrlo ja aktivan volonter u organizacijama za spašavanje životinja kao što Pasado Safety Haven u Seattlu te u Los Wildlife Waystation u Los Angelesu kao i u organozaciji  ‘Why’d You Stop Me?’, Long Beach – Kalifornija.

http://www.deanzulich.com/