RADIONICE 2021

Ovog ljeta naši polaznici biti će raspodjeljeni u 4 radionice.

 

Radionica igranog filma – mlađi polaznici

 Radionica je namijenjena mlađoj grupi polaznika, a ovogodišnji voditelji su Bojana Momirović – redateljica porijeklom iz BiH koja živi i radi u Parizu. U bogatoj karijeri u filmskoj industriji istaknuti ćemo rad na filmskoj akademiji Louis-Lumière, a među njezinim kratkim i festivalski  uspješnim filmovima za nas je posebno zanimljiv „Magda Mozarka“ sniman 2015. g. upravo na našem Šipanu. Asistent – suvoditelj ove radionice je naš stari suradnik Nikola Kapidžić, dubrovački meštar od kamere, montaže i svega što je vezano za AV produkciju.


 

Radionica igranog filma – stariji polaznici

Radionica je namijenjena malo starijoj grupi polaznika. Vodi je Jeronim Jerko Ban, na Šipanu poznat i kao mjesni župnik, ali kad je u pitanju LJŠFŠ važnije je istaknuti njegovu diplomu sa Film and TV Productions – Loyola Marymount University.
Asistent – suvoditelj na ovoj radionici je Luka Smuk – fotograf i snimatelj iz Bedekovčanske udruge mladih.


 

Radionica Street art filma

Ova radionica namijenjena je mladim kreativcima koji će osmisliti i realizirati mural na ulazu u Šipansku luku te sve popratiti kratkim dokumentarnim filmom. Radionicu je osmislila i vodi  poznata dubrovačka akademska umjetnica i također naša višegodišnja suradnica Iris Lobaš Kukavičić, a asistent za izradu dokumentarnog film biti će jedan od organizatora LJŠFŠ – Nils Neubert.


 

Radionica animiranog filma  

Naši najmlađi polaznici ove godine kretaivno će se izražavati u radionici animiranog filma koju vodi Ksenija Sanković iz Kino kluba Karlovac. Ksenija nam dolazi s bogatim iskustvom vođenja ovakvih radionica i organizacije filmskih događanja i manifestacija.

_____________________________________________________________________________

Video najave voditelja radionica pogledajte ovdje

Popis polaznika po radionicama pogledajte ovdje